Maa-ainekset perille toimitettuna

 

Ruoppaus ja Maisemointi J. Österman tarjoaa kattavan valikoiman maa-aineksia

ja toimittaa ne asiakkaalle haluttuun kohteeseen.

 

Toimimme koko Suomen alueella.

 

Maa-aineksia kaikenlaisiin käyttökohteisiin

Ruoppaus ja Maisemointi J. Östermanin kautta saat erilaiset maa-ainekset ja niiden kuljetuksen saaristoon ja mantereelle.

Maa-ainesten kuljetukset tehdään sovitun aikataulun mukaan ja toimitetaan perille asiakkaan kohteeseen.

Meiltä saat esimerkiksi uimarantahiekat, hiekat, sorat, murskeet, mullat, ja seulakivet eli maisemakivet ruoppausluiskien verhoiluun.

Ota yhteyttä
uimarantahiekka

Uimarantahiekka

Meiltä saat laadukkaat uimarantahiekat rannallesi. Uimarantahiekka on hienojakoista ja tasalaatuista, pehmeää hiekkaa. Uimarantahiekkamme takaa leppoisat rentoutumishetket rannalla ja rantavedessä. Toimitamme uimarantahiekan tarvittaessa myös saaristossa.

murske

Murske

Murske on kalliosta tai sorakivistä murskattua ja seulottua kiviainesta. Kuljetamme erilaiset murskelaadut nopeasti ja luotettavasti mantereella ja saaristossa. Kauttamme saat useita eri murskelaatuja ja kokoja, jotka kuljetetaan juuri asiakkaan haluamaan paikkaan.

kuljetus

Kuljetukset

Kuljetukset tehdään aina mahdollisimman pikaisesti ja joutuisasti, jotta asiakas saa haluamansa maa-aineksensa juuri silloin kun hän sitä tarvitsee. Kuljetuksiin käytetään erilaista kalustoa tarpeen mukaan. Kuljetukset tehdään sekä maalla että merellä.

sora

Sora

Meiltä saat erilaiset sorat, kuten seula­soran, salaojasoran ja karkean täytesoran. Seulasoraa käytetään tasaushiekkana ja asennushiekkana esimerkiksi pihalaattojen alla. Salaojasoran käyttökohteena ovat erilaiset salaojitukset, kun taas täytesoraa käytetään edullisena täyttöaineksena. Kuljetamme erilaiset sorat suoraan asiakkaalle mantereelle tai saaristoon.

multa

Multa

Erilaiset multalaadut kuten nurmikkomulta ja puutarhan yleismulta kuuluvat valikoimaamme. Kuljetamme multakuljetukset joutuisasti ja turvallisesti määränpäähänsä maalla ja merellä. Saaristoon kuljetamme multaa esimerkiksi proomulla.

logo

Vakka-Suomen Maanrakennus Oy

Honkalantie 30
23450
LOKALAHTI 

Puhelin:

 0400 326 040

Sähköposti:

 jarno.osterman@vsmaanrakennus.fi